Het eerste begin

In het begin is er helemaal niets.. totdat de mancave geclaimd is op de rest van het gezin. Dat was oorspronkelijk al mijn werkkamer. In de kamer is een ruimte beschikbaar in de vorm van een 7. Eén van de wanden staat onder een hoek van 6 graden waardoor het nét geen L-vorm meer is.

Aan het plafond heb ik 2 dimbare ledpanelen geplaatst met ieder 6000K voor voldoende licht in de kamer. Deze panelen heb ik hier aangeschaft. Ik ben erg tevreden over de egale bundel licht die wordt afgegeven. In deze donkere dagen voor Kerst is een hoeveelheid daglicht te genereren waardoor je toch het gevoel hebt dat het zomer is. Dankzij de dimmer is daar dan wel wat aan te doen. De kamer is verder wit van kleur met wit/grijs laminaat. In elke hoek zijn 2 geaarde stopcontacten te vinden. 

In de beschikbare ruimte komt een frame te staan voor een baan met een langte van circa 350 vm en breedte van circa 175 cm. De diepte van de baan wordt overal 75 cm. Het frame voorziet in een onderbouw, schaduwstation, helixen, zichtbaar spoor en scenery en verlichting met dag- en nachtregeling. De totale hoogte is 180cm waardoor boven de baan nog bergruimte is.